måndag 21 april 2014

Påskhelgen

Skärtorsdag - promenad på Söder, njöt av det fina vädret och omgivningarna. En skir grönska börjar komma, snart är lövverken täta.


Långfredag - promenad vid Magelungen, ljuvligt väder, lugnt och stilla - ingen blåst. Mera skir grönska, nu över Forsån.


Påskafton - till dotter Eva, min förstfödda, för att fira henne på 50-årsdagen. Ja jistanes vad tiden går! Härligt att träffa alla som kunde komma, ingen nämnd, ingen glömd! Tyvärr inga bilder :(

Påskdagen - först en morgonpromenad vid Magelungen där jag tog en bild av vitsipporna. Trist att jag inte kan bocka mig mer eller gå ner på knä, det får duga med en flygbild :).


På eftermiddagen blev det en tur till staden, Skeppsbron och Kungsträdgården. Massor av folk i Kungsträdgården, musik och annat kul från scenen. Och så blommar körsbärsträden för fullt. För att skoja till det satte jag skärpan på flaggan som syns mellan grenar och blommor.


Annandag påsk, det är idag och vi gick runt på Kungsholmen och tittade, även där byggs det en hel del. Mer om det vid ett annat tillfälle. Temat för det här inlägget går i växtlighetens tecken och vad passar bättre än riktigt gula påskliljor som avslutning på påsken.


2 kommentarer:

  1. Så underbart med vårens skira grönska, njuter av dina bilder! Fint med rosa blommorna och flaggan också!=)

    SvaraRadera
  2. Vilken trevlig helg ni har haft och härligt väder har ni haft på era utflykter till stan och i närområdet Jättefina bilder !!

    SvaraRadera