onsdag 14 augusti 2013

Utflykt Uppland

För en vecka sedan var det Sörmland, i dag Uppland. Ingrid körde den här gången och Lennart guidade genom diverse filbyten, avfarter mm och Stefan höll ordning på kartan. För att vi skulle komma rätt pekade jag med hela armen för att visa åt vilket håll höger respektive vänster låg. När vi väl kommit ut på Norrtäljevägen var det enkelt. På sluttampen passerade vi Ledinge och var strax framme i Österlisa.


Värdparet trakterade oss med god mat och fika, inomhus på grund av regnet. Lite senare blev det uppehåll och sol så vi kunde sitta ute. Lite sång och musik hör till, hur mysigt som helst.


Vi gick också runt och tittade och fotograferade och njöt av den fantastiska utsikten över sjön. Innan vi åkte hem fick vi med oss godsaker från trädgårdstäppan, svarta bönor och lök. De svarta bönorna blir gröna när de kokas, ska bli kul att testa.

Efter regnet ligger sjön blank
Värden öser båt

Svarta bönor
Dagens närgångna bild
Hemresan tog tid, köerna är monstruösa och vägarbeten på flera ställen krånglade till det. Men kära syster rattade lugnt och säkert och hem kom vi och det var bara trevligt att umgås en timme extra tack vare köerna.

1 kommentar:

  1. En mycket trevlig dag och så hade vi ju tur med vädret!!!

    SvaraRadera