torsdag 11 juli 2013

Samuel i farten

I går morse var jag i farten redan kl åtta på morgonen och dammsög. Allt för att Samuel inte skulle bli alltför dammig när han om han fick för sig att gömma sig under min säng. Det regnade ganska mycket när vi hämtade honom vi 11-tiden och så fortsatte det hela dagen.

Han plockade fram legot och vi satt länge och byggde ihop bilar och figurer av olika slag. Succé gjorde några saker från det gamla legot Eva hade lämnat, hennes barn har vuxit ifrån legopyssel. Samuel hittade en specialbyggnad som han döpte till återvinningen.

Eftersom Ingrid och Stefan bor i huset intill bjöd vi över dem på eftermiddagsfika. De kom och vi satt på balkongen, det var lagom varmt och regnet trummade hemtrevligt mot balkongens plåttak.

Det slutade regna sent på eftermiddagen och då gick vi ut. Gissa om Samuel hade spring i benen! Han hoppade, skuttade, klättrade och hoppade i alla vattenpölar som kom i hans väg. Vi hindrade honom att hoppa ner i fontänen ....


På lekplatsen fick han utlopp för sin överskottsenergi.Strax efter åtta tog vi fram hans säng och det tog inte lång stund förrän han sov gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar