fredag 17 maj 2013

Veckans fönster 224 Televisivt

Televisivt, kreativt påhittat ord av Susanne och det vi deltagare ska åstadkomma är televisiva fönster. Teveutsändningar förmedlas numera på många olika sätt och mitt slutliga val blir dessa inglasade balkonger med parabolantenner.


Se andras lösningar på televisivt fönster

11 kommentarer:

 1. Hmmm, nog är parabolerna mycket televisiva. På vårt hus finns det också ett par som vi tar in allehanda program som inte kommer in via svt. Att de sedan blir insnöade då och då är en helt annan sak.

  SvaraRadera
 2. Ord som inte finns får man väl tolka som man vill?! Att TV är med i bilden är helt klart.

  SvaraRadera
 3. Visst kan paraboler vara telesiva mot omvärlden.

  SvaraRadera
 4. Absolut en bra tolkning på mitt "icke-ord". :)

  Man måste tydligen ha de inglasade balkongerna öppna mot signalerna för att parabolerna ska ta emot dem.

  SvaraRadera
 5. Förstår inte att man vill ha en sådan på balkongen, fast samtidigt förstår jag det om man vill kunna se sina kanaler från gamla hemlandet. En vanlig syn numera.

  SvaraRadera
 6. Ett perfekt foto och lika perfekt tolkat. Snyggt !
  Hade faktiskt samma tanke för att slippa gå ut. Behöver bara titta ut genom mina fönster åt vilket håll som helst så ser jag dem överallt. Fast min miljö är betydligt rörigare än din kan jag lugnt säga. Valde att gå ut och leta istället.
  Ha en skön helg !

  SvaraRadera
 7. Bra variant på temat och en rätt vanlig syn nuförtiden. Ibland undrar jag om vi i detta land inte är lite hjärntvättade av allt tv-tittande.

  SvaraRadera
 8. En klockren tolkning på veckans tema...om man nu kan prata om klockrent när man inte riktigt vet säkert vad ordet televisivt betyder! :-)

  SvaraRadera
 9. Parabolantenner kan ibland vara estetiskt störande men där på balkongerna syns de inte så mycket! Fin bild du fick till!

  SvaraRadera
 10. Antalet paraboler har minskat senaste åren tack vare bredban mm. Finns nog mer i storstäderna.
  Mkt bra lösning på detta spännande tema!

  SvaraRadera