fredag 26 april 2013

Årets första blåsippor

I går var Lennart och jag till vår PRO-förening, det var pubafton. Jättekul som vanligt, blev kvar med järngänget till långt in på kvällen. Natten blev en pina, jag fick halsbränna av allra värsta sort så jag satt upp (perfekt med ställbar säng) mellan kl 01-05 och klunkade vatten för att dämpa det värsta. Refluxen gör att magsyran formligen sprutar upp i matstrupen och det är ett fränt etter. Nu är det bra men irritationen sitter i  några dagar efter.

Så i dag på förmiddagen när jag skulle sätta igång datorn gick grenuttaget sönder. Upp till Classe och köpte ett nytt, dyrare och förhoppningsvis bättre. Men sedan funkade inte internet! Jag kollade att jag hade alla kablar på rätt ställe och slutligen ringde jag Comhem. Och visst, det var ett fel i mitt område och det skulle vara avhjälpt kl 20.00 den 27!! Men det kom igång snabbare.

Eftersom jag inte kunde komma ut på nätet fick det bli en promenad  och vid busshållplatsen finns en liten skogsbacke och där fotade jag både blåsippor och vitsippor. De var de första för i år.


1 kommentar:

  1. Det är nästan bedövande vackert med de första blåsipporna med sin intensiva färg som sticker upp bland fjolårslöv.

    SvaraRadera