söndag 22 juli 2012

Samuel hos oss

Vi hämtade Samuel i går på förmiddagen och vi har haft (har fortfarande) väldigt roligt i hans sällskap. Här provar han en såpbubblepistol som ger ljud ifrån sig och blinkar i olika färger samt ibland! levererar fina bubblor.


I morse gick vi ner till Ankhavet och hade med bröd till änderna. Han gillade inte när hela flocken änder närmade sig men han kastade då brödsmulor långt bort och änderna följde brödet.


Det är fina gångvägar att springa på och stenbumlingar att klättra upp på och sedan med varierande framgång hoppa ner från. Definitivt kul tyckte han.


I långa backen hem blev vi omsprungna av en snabb tjej. Samuel hängde på och jag fick dem på bild. (Hon skymtar bara i solljuset men det får duga.)


Efter Nordmarksvägen tilläggsisolerar man husen och där finns det frestande byggställningar.


Samuel sprang, hoppade och klättrade och gjorde nog av med en del överskottsenergi. Hemma igen har han återgått till sin favoritsysselsättning - ordna med bokstäver och siffror på olika sätt. Såpbubblepistolen är definitivt populär, hoppas den inte går sönder i dag.

Om ni undrar om jag bara tagit bilder på honom bakifrån är svaret nej. Men det känns inte längre rätt att hans ansikte visas på en massa bilder i min blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar