torsdag 19 april 2012

Min lediga dag

Lennart stack tidigt i morse, han och några andra gubbs brukar ta en dagsutflykt med Eckerölinjen lite då och då. Alltså hade jag en dag i full frihet och passade på att åka upp till centrum. Ville prova krafterna och klara mig på egen hand. Jag skulle till biblioteket och Bokia och se mig omkring lite. Laddade med Alvedon innan jag gick till bussen.


Vid busshållplatsen finns det både vit- och blåsippor och jag försökte få till någon fin bild med båda. Men det var så risigt i backen att det bara såg rörigt ut på bild. Hur får andra sina fina bilder på växtlighet i skogen? Ska man röja upp där sipporna växer? Här har en beskuren bild som jag tycker blev bra.


Jag uträttade mina ärenden och tog sen en Hälsomacka på mitt vanliga fik. Jag var ute i två timmar men gick inte så mycket. Bussen tillbaka hem och sedan vila, jag slumrade faktiskt till ett tag. Skönt.

Sedan ringde Samuel, han hade just kommit hem från förskolan. Farmor, har du ont i knät? Då kan du dricka vatten och ta Alvedon (därav bilden i inledningen). Och så berättade han vilka ord han just lärt sig stava, men när jag frågade om han kunde stava till Alvedon räckte han luren till sin pappa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar